Goede technologie komt uit Delft.

MKB-server: totaaloplossing voor MKB systeembeheer uit Delft.

Contact

De MKB-server wordt geleverd door Bokxing IT, een IT bedrijf uit Delft, gespecialiseerd in technologie en installatie van systeembeheer.

Wilt u meer informatie over de MKB-server als oplossing voor uw systeembeheer? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Hoe meer informatie u invult, hoe nauwkeuriger we uw vraag kunnen beantwoorden.

Uw naam
Naam bedrijf
Soort bedrijf
Adres
Postcode & Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Aantal computers/werkplekken:
Welk besturingssysteem(en) hebben uw werkplekken?
 
 
   
Heeft u interesse in internettelefonie (VoIP)?
Heeft u interesse in online backup van uw data?
Op wat voor termijn wilt u een MKB-server?
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Ruimte voor opmerkingen:
 
 

Route met de auto

Op de A13 neemt u de afslag Delft-Zuid. Volg de borden richting de TU-wijk (Delftechpark), sla rechtsaf en sla na 50 meter nogmaals rechtsaf. U bevindt zich nu op het Delftechpark. Neem de eerste weg rechts en volg de weg mee. Wij zijn gevestigd op de begane grond op de Elektronicaweg 14a. U kunt parkeren op onze eigen parkeerplaatsen van 1A.

Met het Openbaar vervoer bus 63

Stap uit bij de halte Oudelaan (net na het grote groene TNO-gebouw aan de linkerkant). Steek na 100 meter linksaf de weg over naar het Delftechpark. Neem de eerste weg rechts en volg de weg mee, tot aan het markante grijsgekleurde gebouw. Wij zijn gevestigd op de begane grond op de Elektronicaweg 14a.