Storingsvrije automatisering voor een klein bedrag per maand.

Profiteer van de voordelen van storingsvrij IT-beheer voor het MKB

Voordelen van storingsvrije automatisering voor ieder MKB-bedrijf

Met de MKB-server haalt u de voordelen van een duurzame en betaalbare totaaloplossing voor systeembeheer en automatisering in huis. De stabiele Linux-server voor de automatisering van ieder MKB-bedrijf.

Als u zelf een netwerk zou opzetten, moet u het systeembeheer allemaal zelf uitzoeken en inregelen. Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Bokxing IT heeft de kennis en de ervaring om u tegen een laag maandtarief een zeer volwassen en compleet systeem aan te bieden.

De voordelen van tien jaar ervaring met honderden bedrijven.

De MKB-server bestaat meer dan tien jaar en is op meer dan driehonderd locaties geïnstalleerd. Daardoor is het uitgegroeid tot een stabiel, storingsvrij en veelzijdig systeem voor IT-beheer. Bokxing IT heeft veel ervaring met de typische systeembeheer-zaken waar een MKB-bedrijf mee te maken krijgt, zoals back-up van data, het delen van bestanden over internet, het instellen van firewalls en e-mail, en het werken vanaf elders via een VPN-verbinding.

Automatische updates en onderhoud.

Doordat alle MKB-servers dezelfde basissoftware draaien, kunnen wij eenvoudig centraal updates uitrollen en onderhoud uitvoeren. De ontwikkelafdeling houdt in de gaten wanneer updates uitkomen voor het basissysteem, en rolt die updates geautomatiseerd uit. Zonder dat u er iets van merkt, blijft uw automatisering bij de tijd.

Een zeer stabiel systeem.

De MKB-server is gebouwd op Linux, een zeer stabiel en volwassen besturingssysteem voor servers. Een Linux-server hoeft vrijwel nooit herstart te worden, wordt na verloop van tijd niet trager, en heeft geen moeite met een hoge belasting. Dit ziet u terug in de betrouwbaarheid van uw netwerk. De MKB-server is gebaseerd op de 1A-server. Bekijk hier de specificaties van de 1A-server (externe link).

De MKB-server groeit met uw bedrijf mee.

Met onze MKB-server kunt uw ongestoord blijven werken en verder groeien, de MKB-server groeit eenvoudig mee met uw bedrijf. Nieuwe medewerkers kunt u zelf eenvoudig toevoegen. Wij nemen u voor een vast bedrag per maand alle zorg uit handen, u komt nooit meer voor verrassingen te staan!